Aina Perelló és la nova guanyadora després d’haver-se revocat el veredicte original per no haver respectat les bases del concurs

El batle d’Inca, Rafel Torres, ha tornat a lliurar el Premi del IV Certamen d’Arts Plàstiques Dijous Bo 2013. Aquest acte s’ha desenvolupat al Centre d’Art Sa Quartera, on estan exposades les obres seleccionades. La guanyadora final del concurs ha estat Aina Perelló per la seva obra Sense títol, que haurà obtingut un guardó en metàl·lic de 4.200 euros.

L’acte de lliurament arriba després que el jurat del Certamen hagi acordat revocar el veredicte original a partir d’una sol·licitud presentada en aquest sentit emparant-se en les bases.

Aquestes estipulen clarament que no es podran presentar al Certamen els guanyadors de passades edicions durant un període de 3 anys comptats a partir de la data de recepció del premi. També s’especifica que totes les obres que s’hi presentin hauran de ser originals i “no poden haver estat guardonades ni exposades en altres certàmens”.

El jurat ha comprovat que l’obra guanyadora d’enguany Mi museo de antropología, de la Sra. Arantxa Boyero Lindon, va esser seleccionada i exposada al Premi d’Arts Plàstiques Ciutat de Manacor 2013. L’obra ha estat retirada de l’exposició i el premi, retirat. A més, el premi en metàl·lic ha estat reintegrat a l’Ajuntament per part de la guanyadora.

El jurat ha acordat també per unanimitat retirar de l’exposició l’obra Three multicolored words, del Sr. Bartomeu Sastre Grimalt, obra que ja havia estat exposada al XXXV Certamen d’Arts Plàstiques i Visuals vila de Binissalem 2013.

Amb aquest acte es reobre l’exposició, que havia quedat tancada a l’espera de retirar les obres que no podien estar exposades per no haver respectat les bases de la convocatòria.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image