Les inscripcions ja estan obertes per als inscrits a escoles esportives municipals i a partir del 26 de maig per a la resta d’interessats

L’Àrea d’Esports municipal donarà cobertura a 380 nins i joves durant aquest estiu. Així es cobreix la demanda existent per part de famílies que, especialment durant el mes de juliol, segueixen fent feina i necessiten una alternativa d’oci sana per als nins.

Dites places formen part del programa anomenat Esportiueig, que es desenvolupa fonamentalment al Poliesportiu Mateu Cañellas.

L’Esportiueig inclou tres programes diferents amb activitats variades. Per una banda, “Esportiueig total”, amb dos grups d’edats diferents. Per l’altre costat, “Sportsummer”, practicant l’esport i altres activitats parlant l’anglès.

A més, es repeteix amb l’experiència de l'”Esportiueig de futbol”, que té molta demanda.

Les activitats van des dels 3 als 16 anys amb un horari normal de 9 a 13 hores, amb opció de guarderia de 7.30 a 9 h i de 13 a 14 h. La tarifa que s’abona és de 35 euros setmanals.

Al programa per als infants s’ha d’incloure també el programa Estiu Actiu per a adults i que també inclou diferents activitats dirigides a un preu de 40 euros en total, si bé es pot pagar en diferents terminis.

Enguany, a causa de la gran demanda existent, s’han incrementat en quasi un 20 % les places disponibles en els principals programes.

Les inscripcions per a les diferents activitats ja estan obertes per als que han participat tot l’hivern en alguna de les escoles esportives municipals. Per a la resta, el termini s’obrirà el proper dia 26 de maig.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image