En aquests moments el consistori inverteix 80.000 euros en formació gràcies al suport del SOIB

L’Ajuntament d’Inca comença el curs d’Activitats de venda, amb el qual es pretén facilitar la inserció laboral de dones preferentment en situació d’atur.

Aquesta iniciativa, enmarcada dins els esforços que realitza l’Àrea Municipal de Formació i Ocupació, permetrà a totes les persones que el completin obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2.

El batle, Rafel Torres, i la regidora de Formació i Ocupació, Maria Payeras, han donat avui la benvinguda a les participants i les han animat a aprofitar aquesta oportunitat per formar-se i poder així accedir a un lloc de feina.

L’Ajuntament invertirà prop de 45.000 euros en l’acció formativa, que seran aportats en la seva totalitat pel SOIB a través de la convocatòria per a col·lectius vulnerables 2013/14.

El curs compta amb una formació de 510 hores teòriques i unes altres 80 de pràctiques a empreses i comerços d’Inca per tal que l’alumnat pugui tenir una experiència real. D’aquesta acció, se’n beneficiaran 15 dones.

D’altra banda, l’Ajuntament té en marxa una altra acció formativa adreçada a joves d’edats compreses entre els 16 i els 30 anys en el marc de la mateixa convocatòria del SOIB.

El curs en concret versarà sobre operacions auxiliars de serveis administratius i finalitzarà el 30 de novembre. Hi participen 15 joves que rebran 390 hores teòriques i que es complementaran amb unes altres 40 de pràctiques a empreses d’Inca. La inversió que es fa en aquest cas és de 33.675 euros aportats pel SOIB.

El batle Torres ha recalcat que “l’Ajuntament mantindrà la seva aposta per les polítiques de formació per tal d’ajudar els inquers en la que ara mateix és la seva primera necessitat en molts de casos: trobar una feina”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image