El proper diumenge la solidaritat i l’esport es donen la mà a Inca amb motiu de l’organització de la primera cursa d’orientació que tindrà lloc a benefici dels pallasos de la Sonrisa Medica. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini organitzatiu d’Asisa i el suport d’altres empreses com Quely i Coca-Cola. A més, l’Ajuntament també col·laborarà amb el tall al trànsit de la cursa i les feines de logística.

Avui matí s’ha duit a terme la presentació oficial de la cursa amb la presència d’una representació de totes les entitats implicades. La finalitat d’aquesta prova és la de recaptar fons per a la Sonrisa Médica, una organització que actualment està implantada a tots els hospitals de Mallorca excepte al d’Inca. Amb els referits doblers s’espera poder aconseguir el finançament per contribuïr al retorn d’aquesta ONG a l’Hospital d’Inca durant tot un any.

Per aquest motiu la quantitat recaptada amb les inscripcions dels corredors anirà íntegrament destinada a favor de Sonrisa Médica.

La carrera tendrà lloc entre les 10 i les 14 hores, i anirà seguida d’un berenar amb entrega de premis i festa amb els pallassos de Sonrisa Médica. Des de l’organització s’ha recalcat que no hi ha edat mínima ni màxima per participar-hi i que la cursa es pot realitzar de forma individual, en parella o en grup.

No és necessari estar en bona forma, ja que córrer aviat no és el més important, sinó saber orientar-se correctament amb un mapa.

Des de l’Ajuntament d’Inca, la tinent de batle Margalida Horrach ha indicat que “en aquests moments de dificultat totes les entitats socials ho estan passant malament. Ho veim amb les ONG locals d’Inca. Ara idò es quan l’enginy i la imaginació han de suplir la falta de recursos”.

Des de l’Ajuntament es vol animar a tothom a participar-hi i s’anticipa que serà un èxit segur, perquè “a Inca som una ciutat molt solidària i generosa, i també perquè ens agrada l’esport i molt. Cal destacar en aquest sentit la gran labor que aquests pallassos fan pels malalts dels hospitals. Va ser una iniciativa crec que pionera i diferent al seu moment, i que no hem deixar perdre. Hem de fer un esforç”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image