El consistori destina recursos extraordinaris a fer neteges periòdiques en aquest indret per les defecacions de cans

L’Ajuntament d’Inca vol llançar una crida a la conscienciació i a la col·laboració ciutadana a l’hora de mantenir el circuit de running dels voltants del Poliesportiu Mateu Cañellas. Aquest espai és molt utilitzat per part de corredors i també de persones de diferents edats que simplement van a fer-hi caminades.

El problema que s’ha detectat els darrers mesos és que moltes persones també l’utilitzen per passejar-hi els seus cans i permeten que hi deixin els seus excrements.

A causa de dita circumstància l’Ajuntament ha hagut de destinar recursos de personal i maquinària extraordinaris per anar netejant aquesta via i, malgrat això, l’estat de manteniment no és l’òptim.

Avui mateix s’ha duit a terme un tasca de neteja intensiva amb maquinària i homes. L’experiència indica que molt poc temps després es torna a repetir la situació.

Des de l’Ajuntament s’apel·la a la responsabilitat ciutadana per aconseguir que un espai com aquest, que té un elevat ús social, pugui seguir emprant-se amb normalitat.

De la mateixa manera es recorda que la Policia compta amb agents de paisà que vigilen el compliment de les ordenances municipals i que reforçarà la presència en aquesta zona. Les sancions als propietaris dels cans poden pujar fins als 300 euros.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image