L’Àrea de Serveis i Urbanisme ha donat compliment al 87 % de les peticions fetes per part de les escoles

L’Ajuntament d’Inca ha duit a terme fins al moment i abans del començament del curs escolar un total de 64 actuacions de manteniment i millora als diferents centres escolars públics d’Inca. Això representa el 87 % de les actuacions sol·licitades per part dels mateixos centres.

En aquests moments restarien 8 actuacions que es faran al llarg del curs escolar que seran executades directament per la brigada municipal, o bé en alguns casos mitjançant contractació externa.

El Col·legi Ponent és on s’ha duit a terme un major nombre d’actuacions amb 23, seguit del Llevant amb 18 i del Miquel Duran i Saurina amb 15. Al centre d’educació d’adults Francesc de Borja Moll s’hi han executat 9 intervencions.

Entre les feines fetes destaquen les tasques relacionades amb l’electricitat i el manteniment d’aixetes i banys, reparació de portes i panys, pintura, petites reparacions de picapedrer o retirada de materials vells per traslladar-los al parc verd.

A dites dades se’ls han de sumar unes altres 11 feines a realitzar, però que són responsabilitat del Govern de les Illes Balears. De fet, se n’ha donat trasllat a l’IBISEC, que gestiona les referides tasques en tot moment.

Entre les feines pendents per part de l’Ajuntament es troben les de pintura als centres Miquel Duran i Francesc de Borja Moll o reparar el paviment de l’exterior del Col·legi Llevant.

Per la seva banda, l’IBISEC ha de reparar el paviment del pati de Llevant i ha d’instal·lar un tendal per fer ombra al pati del Ponent. Al Miquel Duran i Saurina és on més tasques haurà de realitzar, amb una revisió general dels aires condicionats, de goteres i baixants de pluvials, i augment de l’alçada de les barreres del centre.

Des de l’Àrea d’Urbanisme i Serveis s’ha recalcat el contacte constant que es manté amb els centres escolars perquè estiguin en les millors de les condicions i la voluntat d’aportar tota la col·laboració necessària en aquest sentit.

L’Ajuntament manté el seu compromís amb els centres educatius d’Inca, però insisteix a recalcar que a la llarga les tasques de manteniment d’aquestes escoles haurien de ser responsabilitat del Govern, que és qui té la competència en educació.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image