Prop de 40 establiments s’adhereixen a aquest moviment per aconseguir més promoció usant xarxes socials i Internet

Els comerços d’Inca volen fer pinya per promocionar-se conjuntament i tenir major poder de convocatòria i repercussió. Per aconseguir cridar l’atenció han dissenyat una campanya fresca i diferent que té com a prioritat l’ús de xarxes socials i Internet.

Sota la denominació d'”Slowshop” prop de 40 establiments comercials s’han unit en una iniciativa impulsada per l’entitat Activa’t Inca que compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Inca.

El batle Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica Rosa Tarragó i la responsable d’Activa’t Inca Neus Nicolau han presentat avui aquesta nova campanya acompanyats per bona part dels comerciants que hi participaran.

Slowshop neix com un moviment social sorgit davant la necessitat de promocionar i donar suport al petit comerç d’Inca. Els establiments adherits a la campanya són comerços on es trobarà sobretot servei, dedicació i temps als clients que valoren el tracte personal. D’aquí neix el concepte slow, derivat d’altres moviments com l’Slowfood. És a dir, disposar del temps per gaudir de l’experiència de comprar i fer-ho amb un tracte humà i personal.

Slowshop tendrà com a principal mitjà de comunicació Internet i les xarxes socials amb presència a la web, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest i Youtube. A través d’aquests mitjans promocionarà els comerços amb cara i ulls. Això vol dir amb el toc humà dels comerciants.

Però, a més, ser slower tendrà altres incentius. En realitzar una compra a un comerç adherit el client podrà optar a endur-se alguns dels premis valorats en més d’un total de 1.500 euros que cada comerç sortejarà.

Neus Nicolau ha exposat que, tot i que aquesta campanya inicial s’allargarà durant el mes de maig, aquest moviment neix amb la perspectiva de ser una eina de promoció que s’allargui en el temps i tengui continuïtat. De fet, és previst que ben aviat s’hi incorporin nous comerços de diferents barriades d’Inca

El batle, Rafel Torres, ha destacat el fet que es posin en marxa campanyes conjuntes de promoció entre la iniciativa pública i privada.

Torres ha exposat que “a Inca tenim un comerç de primera amb grans professionals que donen una bona atenció i es preocupen pel client. L’Ajuntament sempre estarà al costat dels projectes que cerquin unir aquest petit comerç en iniciatives novedoses i cercar noves maneres de promocionar-lo”. Torres considera com una molt bona notícia que sorgeixin projectes com aquests, perquè denota que el teixit comercial d’Inca va a més i es preocupa per aconseguir una major promoció.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image