L’empresa Kitmaker ha cedit de forma gratuïta l’ús d’aquest nom durant 20 anys, i n’assumeix totes les despeses de renovació i hosting

L’Ajuntament d’Inca ha començat a utilitzar el domini dijousbo.com per tal de promocionar “la fira de les fires” a la xarxa després de molts anys intentant accedir a aquest nom sense èxit.

Això ha estat possible gràcies a l’acord assolit amb l’empresa tecnològica Kitmaker, que va adquirir aquest domini el passat 10 d’agost i que recentment ha ofert al consistori la possibilitat d’usar-lo de forma totalment gratuïta.

Amb l’acord de cessió signat amb l’Ajuntament se cedeix al consistori l’ús del domini durant un termini de 20 anys. A més, l’empresa Kitmaker es compromet a assumir les despeses derivades de la renovació anual del nom i el corresponent hosting durant tot aquest termini. Així l’Ajuntament no haurà d’abonar cap euro pel seu ús.

Kitmaker és una empresa ubicada a Palma que centra la seva activitat en el desenvolupament de jocs, aplicacions i contingut multimèdia a la xarxa. Des del 2004, en què es va crear, fa feina en matèria d’innovació i noves tecnologies.

Actualment compta amb un compromís viu amb la ciutat d’Inca que s’expressa per exemple amb el fet de ser el patrocinador principal del Club Esportiu Constància.

D’altra banda, l’Ajuntament informa que reclamarà el retorn de 15 euros cobrats de demés per una empresa per la renovació i el hosting del domini batledinca.cat. Aquest domini no es va renovar per decisió municipal i es va facturar erròniament. La resta de dominis .net, .es i .com amb els corresponents hostings s’han renovat adequadament, i s’ha abonat un servei que s’ha donat.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image