L’IMAF oferirà sis noves activitats per a infants i adults a partir d’octubre. Les inscripcions es poden realitzar a partir del 23 de setembre

L’Ajuntament d’Inca apostarà com mai per fer accessible a tota la població la pràctica de l’esport. L’Institut Municipal d’Activitat Física ha publicat la seva nova oferta per al proper hivern, que preveu un increment de més del 30 % en el nombre de places ofertes. D’aquesta manera enguany ja s’arribarà les 1.200 persones entre adults i infants.

Amb la nova programació, a més, s’ha augmentat l’oferta i s’hi inclouen fins a 6 noves possibilitats on escollir. D’aquesta manera els adults disposaran de 9 tipus d’activitats diferents i els nins, fins a 15. El programa s’allargarà des d’octubre fins al mes de maig.

Per als adults el ventall d’activitats va des de gimnàstica de manteniment o dirigida, zumba, gimnàstica passiva, com Pilates o ioga, marxa nòrdica o judo.

En el cas dels nins, es pot escollir entre rugbi, judo, atletisme, hoquei, futbol sala, tennis o gimnàstica, entre molts altres.

Els preus de les activitats són assequibles perquè s’hi pugui inscriure el màxim de ciutadans i van des dels 144 euros de les activitats de tres dies per setmana als 96 de dos dies per setmana.

Aquests preus, per als residents, inclouen un descompte d’un 30 % respecte als que abonen les persones empadronades a altres municipis.

A més, es donaran facilitats de pagament per poder fer els abonaments en dues quotes corresponents a quatre mesos d’activitat.

D’altra banda, hi haurà com sempre les activitats de Nadal Esportiu i Pasqua Esportiva adreçades als infants, que tendran preus molt assequibles per als nins que ja estiguin inscrits en alguna activitat municipal.

Les inscripcions es poden realitzar a partir del 23 de setembre a les oficines de l’IMAF, ubicades al Palau Municipal d’Esports.

Amb aquest nou programa es pretén continuar la tasca duita des de fa anys de foment dels hàbits de vida saludable. A la vegada es dóna resposta a la demanda existent en aquests moments a la ciutat.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image