La zona recreativa incorpora noves taules i se cedeix nou equipament per cultivar als adjudicataris dels horts urbans.

A partir d’ara els usuaris del Parc del Serral de les Monges trobaran unes instal·lacions millorades.

Tot just poc abans de l’inici de l’època de màxima afluència i ús del Serral s’han presentat avui les millores que s’hi han realitzat. Aquestes s’han centrat bàsicament en la reparació de les taules de l’àrea recreativa i la incorporació de noves.

La tasca ha tengut un cost de 3.000 euros, i permetrà oferir una millor imatge als nombrosos usuaris que visiten el Parc especialment els caps de setmana.

El batle, Rafel Torres, i la regidora de Medi Ambient, Rosa Tarragó, han fet una visita avui al Serral per mostrar aquestes feines i també, com a excusa, per continuar mostrant i donant a conèixer el que és el gran pulmó verd d’Inca.

Tarragó ha indicat que s’hi du a terme una feina de manteniment constant perquè desafortunadament s’han registrat alguns episodis de vandalisme i es van fent reparacions de l’espai.

De la mateixa manera s’ha visitat també la zona dels horts urbans a on 20 adjudicataris exploten parcel·les on cultiven productes ecològics. L’Ajuntament ha cedit a aquestes persones, totes elles jubilades, un motocultor per facilitar que duguin a terme la seva tasca.

El batle Torres ha manifestat que “el Serral és una joia que hem de cuidar entre tots i que tots podem fer nostra i gaudir-ne“.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image