L’Ajuntament d’Inca invertirà enguany prop de 300.000 euros en obres d’asfaltatge de carrers i de camins rurals.

El consistori ja ha posat en marxa la tramitació de la contractació de les dues obres que, en tots dos casos, tendran un termini d’execució d’un mes.

Els carrers afectats corresponen a la major part de les barriades d’Inca. Així s’actuarà en la totalitat dels carrers d’Antoni Bestard, Bernat Metge, Joanot Colom, la Perla, Torrent de Can Tabou i Triquet.

D’altra banda, es duran a terme intervencions en aquests trams: Antoni Fluxà, entre els carrers Ramon Llull i el Tren; Antoni Torrandell, entre l’avinguda de les Germanies i Rafel Albertí; Juníper Serra, entre la Gran Via de Colom i el carrer de Miquel Mir; en Palmer, entre el carrer de la Glòria i Santa Maria la Major; Santiago Rusiñol, entre els carrers de Francesc de Borja Moll i Lloseta.

També es faran dos trams des de la plaça del Blanquer que són continuació dels carrers de Joanot Colom i Rafel Albertí. En total s’asfaltaran uns 9.000 metres quadrats de paviment.

Els criteris seguits a l’hora d’escollir els carrers i camins on realitzar la intervenció han estat bàsicament els de tenir en compte el grau de degradació del paviment i, en segon lloc, el trànsit que suporten o el servei que donen als veïns.

S’ha de recordar que en bona part dels casos només es realitzaran actuacions als trams més degradats i no a la totalitat del carrer.

En relació amb els camins rurals, els asfaltats seran un tram important del camí Vell de Costitx i un altre del camí Vell de Sencelles. Es preveu asfaltar quasi 15.000 metres quadrats de camins.

Aquestes actuacions formen part del paquet de projectes municipals que es poden executar amb el superàvit existent a les arques municipals i en els quals s’han prioritzat obres de manteniment i millora de serveis bàsics de la ciutat.

Compartir

Newsletter Image