El Museu del Calçat i de la Pell acull un betlem gegant de 35 metres quadrats que es podrà visitar durant totes les festes

Aquest gran betlem ha estat obra d’Andrés Sánchez, que ha comptat amb el suport de Gabino Fornàs. Per al seu muntatge ha estat precís quasi un mes i mig de feina d’aquestes dues persones.

El betlem disposa de tres espais clarament diferenciats fent un recorregut. Per una part, hi ha un lloc ambientat en el desert, un altre que representaria els afores del poble de Betlem i una zona d’horts, i en tercer lloc, una ciutat romana.

El betlem ha estat elaborat pràcticament amb elements artesanals construïts pels mateixos autors, la qual cosa ha elevat la dificultat de la tasca. Aquest és el cas, per exemple, de les figures mecanitzades. Per complementar-lo els autors han aportat més de 200 figuretes de la seva propietat.

El batle Rafel Torres ha destacat que “es tracta d’una autèntica obra d’artesania a la qual des de l’Ajuntament hem donat suport aportant un espai i també amb el cost dels materials que s’han emprat ,a través de l’Àrea de Participació Ciutadana. Recomanam a tothom la seva visita”.

El betlem podrà visitar-se durant totes les festes de Nadal en horari de matí entre les 8 i les 14 hores i l’horabaixa de les 16.30 a les 20 hores, a més dels dissabtes de les 10 a les 13 hores. S’espera que totes les escoles d’Inca passin a veure’l.

Aquest betlem s’afegirà als altres dos que es muntaran en recintes municipals aquest Nadal i que s’ubicaran al Claustre de Sant Domingo i a la casa de la vila.

Compartir

Newsletter Image