L’objectiu és aconseguir hàbits de mobilitat sostenible i respectuosa amb l’entorn

L’Ajuntament d’Inca se sumarà a la Setmana Europea de la Mobilitat amb una diada organitzada per al proper 21 de setembre.

L’objectiu d’aquests actes és fer prendre consciència a la ciutadania de la necessitat d’adoptar costums més sans i respectuosos amb l’entorn per desplaçar-se per la ciutat.

Entre d’altres actes s’instal·larà un circuit d’educació vial a la plaça d’Antoni Fluxà, amb la col·laboració de la Policia Local durant tot el matí. També al carrer del Bisbe Llompart i a la plaça de la Llibertat hi haurà exposició de vehicles elèctrics.

Per altra banda, el Centre Sociocultural del carrer del Bisbe Llompart oferirà una exposició anomenada “Enbiciclados”, a on es podran trobar bicicletes antigues totalment renovades i personalitzades per ser usades actualment.

El consistori recomana un ús racional del cotxe a l’hora de desplaçar-se per la ciutat, en especial per recorreguts curts. Si és possible, es recomana aprofitar per anar a peu i usar els aparcaments públics.

Des de l’Ajuntament es recorda que ja s’han pres algunes mesures permanents per aconseguir precisament promoure nous costums per moure’s dins la ciutat. La limitació de la velocitat a 30 km/h a tots els carrers de l’entorn de vianants n’ha estat una, juntament amb la col·locació de dispositius per aparcar bicicletes.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image