L’Ajuntament produeix unes camisetes commemoratives de la fira per recaptar fons per a les entitats socials que hi participen

Les entitats socials que participin amb una parada al Dijous Bo tendran un mitjà per treure fons per a la seva tasca gràcies a la implicació de l’Ajuntament, a la vegada que promocionaran el Dijous Bo.

L’Ajuntament ha produït una edició de 500 camisetes commemoratives del Dijous Bo que es repartiran entre les entitats socials que tenen parada a la fira. Aquestes camisetes tendran un cost de 4 euros per a l’Ajuntament i es vendran a 6 euros cada una. El benefici que generi cada una de les entitats en la seva venda anirà per les activitats que aquestes desenvolupin.

Fins al moment s’han sumat a la iniciativa les entitats Inca Viva, Acem, Joan XXIII, Aldaba i Down i més.

A tot això se li ha d’afegir que enguany el programa físic del Dijous Bo ha servit també per promocionar la feina que fan les diferents entitats socials a la ciutat. A totes elles sel’s ha donat l’oportunitat de disposar d’un espai en aquest programa. Enguany s’han editat un total de 8.000 exemplars, la qual cosa representa una oportunitat important per tal d’aconseguir difusió d’aquesta tasca.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image