El consistori ha invertit més de 600.000 euros en deu anys en projectes de cooperació per millorar la vida d’aquestes comunitats

L’Ajuntament d’Inca ha ofert avui una recepció oficial a la batlessa de la localitat de Telpaneca, Bernarda Castillo. El batle, Rafel Torres, ha rebut la màxima representant municipal d’aquest municipi de Nicaragua amb el qual Inca està agermanat des de 2001.

Torres ha mostrat la casa de la vila a Castillo i després al Ple li ha agraït la visita i ha posat de manifest que l’Ajuntament d’Inca manté el seu compromís de col·laboració amb Telpaneca.

De fet, durant els darrers 12 anys Inca ha aportat més de 600.000 euros per a projectes de cooperació. Aquesta quantitat forma part de les donacions fetes a través del Fons Mallorquí per a països subdesenvolupats.

Amb dites aportacions, entre d’altres projectes s’ha aconseguit facilitar l’accés a aigua potable a desenes de famílies i millorar així la seva qualitat de vida.

També s’han donat beques que han permès que centenars de joves poguessin cursar estudis i superar problemes de transport o de falta de material escolar.

El batle Torres ha instistit que “malgrat la crisi i els retalls en els pressuposts a l’Ajuntament hem intentat donar cobertura als projectes que ens han fet arribar des del Fons Mallorquí de Solidaritat”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image