El proper Ple aprovarà les bases destinades al repartiment de les subvencions municipals per a aquelles activitats realitzades durant el darrer any que contribueixin a la promoció d’activitats d’oci i de temps lliure per a nins i joves.

Es convoca la concessió de subvencions per a la promoció d’activitats d’oci i ocupació del temps lliure per a nins i joves durant el període d’octubre del 2013 a setembre del 2014.

Les subvencions seran destinades a la realització d’activitats d’oci i temps lliure per a nins i joves, dedicades al foment de música, dansa, teatre, arts gràfiques, esports i altres activitats relacionades amb la promoció o difusió de l’oci, l’esport i el temps lliure.

Podran sol·licitar aquestes subvencions les entitats o associacions locals constituïdes i així inscrites en el Registre d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Inca, que contemplin en els seus Estatuts la pràctica d’activitats de temps lliure per a nins i joves.

Les subvencions seran estudiades i valorades perquè posteriorment s’elevi la proposta de subvenció a la Junta de Govern per a la seva aprovació, i seguiran els criteris de 4 € per participant, 5 € per dia d’activitat per als monitors titulats i 3 € per dia d’activitat en el cas de monitors no titulats.

La quantitat de la subvenció que s’atorgarà a cada entitat sol·licitant serà el resultat d’aplicar els criteris dalt esmentats. Si, atenent al nombre de sol·licituds i a les quantitats resultants, la partida destinada per l’Ajuntament d’Inca no resultàs suficient, aleshores la quantitat que rebrà cada entitat sol·licitant s’adequarà de manera proporcional al nombre de sol·licituds i a la dita partida municipal.

L’obtenció concurrent de subvencions d’altres administracions públiques o privades en cap cas no podrà ser d’una quantia que superi el cost de l’activitat. Aquest supòsit donarà lloc a una modificació de la resolució de concessió.

Les entitats subvencionades hauran de justificar mitjançant documentació la finalitat per la qual es concedeix la subvenció.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image