El batle Torres presenta el programa I el cartell dissenyat per Selen Dikmen del Col·legi Beat Ramon Llull

Els guanyadors en les diferents categories de sa Rua i sa Rueta es repartiran 8.000 euros en premis enguany.

Així ho preveu el programa de Carnaval que ha estat presentat a l’Ajuntament pel batle Rafel Torres i pel regidor de Participació Ciutadana José Pastor.

Aprofitant l’acte també s’ha presentat el cartell amb la imatge d’enguany que ha sortit guanyadora del concurs organitzat per l’Ajuntament. Aquest cartell és obra de Selen Dikmen, alumna de tercer curs d’ESO de l’escola Beat Ramon Llull.

Respecte del cartell, el batle Torres ha indicat que s’ha valorat que crida molt l’atenció i que és molt creatiu i diferent per ser d’una persona jove.

Sa Rueta es durà a terme el proper 12 de febrer a partir de les 16 hores. El recorregut serà l’habitual pel centre començant a la plaça de la Quartera i acabant a la plaça de Mallorca.

Hi participaran la Unió Musical Inquera, la Banda de Tambors i Cornetes Joventut d’Inca, la batucada Bèsties Negres i diferents xarangues. En acabar hi haurà una festa infantil amb Petits Pirates.

Sa Rua se celebrarà el dia 14 de febrer. La concentració serà a les 17 h a la plaça del Bestiar i una hora després la desfilada. El recorregut serà: carrer dels Rentadors, la Sirena, Major, el Comerç, el Bisbe Llompart, av. del Tren, av. del General Luque, Gran Via de Colom i carrer de Fra Juníper Serra; amb la participació de la Unió Musical Inquera, la batucada Bèsties Negres, la batucada Sandungueros i xarangues.

El jurat serà secret i designarà les cinc comparses i les cinc carrosses de sa Rua que seran finalistes.

Els premiats seran escollits entre les cinc comparses finalistes mitjançant votació popular a través del Facebook de l’Ajuntament d’Inca entrant al compte d’Instagram.

Les votacions es podran realitzar des del dia 16 fins al 27 de febrer a les 12 hores. Els premis es faran públics el mateix dia 27 de febrer i es lliuraran el dia 3 de març a la sala de plens de l’Ajuntament.

La festa acabarà el dia 4 amb l’enterrament de la sardina, amb una ballada popular a càrrec de Cofre Antic i una sardinada.

Compartir

Newsletter Image