La darrera Junta de Govern municipal ha aprovat la transferència de 4.000 euros a 43 famílies d’Inca en concepte de subvenció per l’assistència dels seus infants a activitats d’oci i esportives municipals durant l’estiu. En total s’han atorgat ajudes per a 83 infants que van des dels 16,40 € fins als 83 euros.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament pretén fer més accessibles econòmicament a les famílies les iniciatives d’oci estival que realitzen una funció social, ja que fan possible compatibilitzar la vida familiar i laboral dels pares.

La convocatòria venia regulada per unes bases en les quals es fixava que els nins havien d’estar empadronats a Inca i entrar en algun dels supòsits següents: ser, almanco, dos germans inscrits a l’activitat d’estiu o bé ser membre de família nombrosa, tenir algun tipus de discapacitat o de família monoparental.

La dotació abonada ha estat en funció de l’import pagat per nin i per setmana (juliol i agost), i el període de juny i setembre. El màxim que se subvencionava era 10 euros per setmana i nin si es pagaven més de 35 euros setmanals en quotes.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image