El consistori demana disculpes als usuaris i es compromet a aplicar compensacions als afectats

L’Ajuntament tutelarà a partir d’ara la gestió del servei com a passa prèvia per recuperar la concessió i evitar nous perjudicis als usuaris

L’Ajuntament d’Inca ha procedit avui al tancament del servei que presten les Piscines Municipals de Crist Rei durant el termini d’una setmana.

L’Àrea d’Esports municipal ha pres aquesta decisió després que l’empresa concessionària de la instal·lació hagi comunicat el tall del subministrament elèctric a causa de l’impagament de factures pendents per aquest concepte.

Davant la situació s’ha decidit que l’única opció possible era tancar les instal·lacions mentre es realitzen, per part de l’Ajuntament, les gestions oportunes per recuperar el servei elèctric.

Des de l’Àrea d’Esports es demanen disculpes a tots els afectats per aquesta mesura. S’anuncia així mateix el compromís d’aplicar compensacions als usuaris que han abonat la seva quota per rebre el servei.

De la mateixa manera, l’Ajuntament anuncia que establirà de forma immediata un mecanisme de tutela i intervenció de l’actual gestió per als propers mesos.

Aquesta serà la passa legal que precedirà la recuperació de la concessió de la piscina, que passarà a ser gestionada directament pel consistori. Dites mesures cerquen en tot moment garantir els drets dels usuaris i evitar nous perjudicis a curt i mitjà termini.

L’Àrea d’Esports municipal assumeix el compromís públic de potenciar a mitjà termini aquesta instal·lació amb un nou programa per al seu ús. Altrament es compromet a mantenir informats de forma adequada els actuals usuaris de totes les passes que es facin.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image