El projecte, amb un cost de 90.271 euros, inclou ampliar el parc infantil i instal·lar un pipican

L’Ajuntament d’Inca ha tret a concurs públic la reforma de la plaça de Es Blanquer. Aquesta obra suposarà una inversió de 90.271 euros que es finançaran a partir del superàvit existent el passat any. El termini de les obres serà de dos mesos.

Actualment, aquesta plaça es troba dividida en diferents zones ajardinades, una zona central i lateral pavimentada i un espai per a parc infantil.

El projecte permetrà ampliar i millorar la zona destinada a parc infantil. A més es crearà un espai de pipican tancat perimetralment en una jardinera existent a la plaça. Aquest lloc tendrà accés des de l’exterior. També es preveu millorar la senyalització dels usos permesos dins la plaça.

L’obra inclourà una important actuació a la zona infantil amb una nova pavimentació i millora de les zones verdes. A la vegada es col·locaran nous aparells de jocs infantils. Aquests s’han tret a concurs per separat en un paquet que inclou els que s’ubicaran a la plaça del Lledoner i a la plaça Illes Balears i amb un pressupost total de 111.682 euros.

Després de la reforma la superfície de jocs infantils creixerà fins arribar als 460 metres quadrats a més dels 100 metres del nou pipican.

Amb aquesta invervenció es preten garantir una millor seguretat i higiene especialment a les zones infantils però també a la resta de la plaça. També així s’aconseguirà millorar en manteniment i neteja i es crearà un entorn urbà net i més còmode per als pares i acompanyants. Així mateix es pretén donar una sortida higiènica als problemes detectats a la zona per la brutícia que deixen els cans.

Compartir

Newsletter Image