L’Ajuntament ha fet entrega oficial avui a les entitats a les entitats Deixalles i Incaviva dels articles de calçat i marroquineria produïts en el Taller d’Ocupació Les Formes.

El batle Rafel Torres, la regidora d’Ocupació Maria Payeras i les tinentes de batle Rosa Tarratgó i Margalida Horrach han estat presents a l’acte juntament amb representants de les entitats beneficiàries.

Entre les dues institucions es distribuiran 60 parells de sabates (30 d’home i 30 de senyora) així com 80 articles de marroquineria.

El destí d’aquests articles serà diferent. Per una part, Incaviva els repartirà entre les famílies sense recursos d’Inca. Deixalles en canvi les usarà en un projecte nou que té per ajudar persones a afrontar una entrevista de feina. Per a aquest ús es fa també prèstec de roba per tal d’oferir una bona imatge.

Una petita part de la producció feta quedarà en dipòsit al Museu del Calçat per al seu ús futur en exposicions o d’altres.

El Taller d’Ocupació Les Formes és un Programa de Formació-Ocupació promogut i gestionat per l’Àrea de Formació i Ocupació de l’Ajuntament d’Inca, amb el cofinançament del FSE, el SEPE i amb la participació del SOIB.

Entre febrer i agost del 2014 es va impartir el certificat de professionalitat de Reparació de calçat i marroquineria, la formació complementària, i es desenvolupà el projecte de l’obra d’interès social en dues línies: la reparació i la fabricació d’articles de calçat i marroquineria.

El batle Rafel Torres ha destacat que “amb aquesta donació treim encara més profit d’una iniciativa formativa que té un marcat caire social. Vàrem formar persones perquè poguessin trobar feina. Ara, el seu treball serveix per ajudar famílies que ho estan passant malament”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image