L’Ajuntament i les associacions de pares impulsen una targeta comercial gratuïta que funcionarà el proper curs escolar

A partir del proper curs totes les famílies que tenguin infants en edat escolar tendran descomptes estables en el comerç inquer. L’Ajuntament i les associacions de mares i pares d’Inca han presentat avui una nova targeta comercial que funcionarà a partir del proper curs escolar i que pot beneficiar fins a 4.000 famílies d’Inca. A la roda de premsa ha estat present el batle, Rafel Torres, la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, i una representació de les AMIPA i de l’Associació de Comerciants d’Inca.

Per accedir a la targeta només serà necessari un requisit: formar part d’alguna de les associacions de pares i mares dels diferents centres i estar al corrent de les quotes de soci.

Automàticament es lliurarà el carnet, que tendrà vigència per un curs escolar. Amb la seva presentació es podran tenir diferents descomptes i avantatges als comerços inquers adherits a la campanya. A totes les famílies es facilitarà un llistat de comerços adherits i el tipus de promoció que hi trobaran en cada cas.

Inicialment prop de 50 comerços s’han implicat en aquesta campanya, tot i que s’espera que, a mesura que es vagi publicitant, augmenti aquesta xifra. En principi es tracta d’establiments que ofereixen productes relacionats directament o indirectament amb els infants o amb les activitats escolars.

Les mateixes AMIPA varen ser les que varen impulsar aquesta idea, que ha trobat el suport, la coordinació i el patrocini de l’Ajuntament.

Des del consistori, el batle Rafel Torres ha explicat que “aquesta és una nova via de promocionar el comerç inquer i d’ajudar les famílies”. Torres manté que, “si volem que el nostre comerç segueixi endavant perquè és una de les nostres senyes d’identitat, hem d’estar al seu costat. La millor manera de fer-ho és consumir al comerç local”.

Segons el batle, “amb aquesta fórmula els comerços tenen una promoció interna molt important i asseguren clientela d’Inca, i a la vegada les famílies obtenen uns descomptes que els beneficien, sobretot en aquests moments, en què, malgrat que l’economia remunta, encara falta perquè moltes famílies ho notin. Per tant, qualsevol ajuda és bona i positiva”.

Torres espera que dita iniciativa es mantingui molt temps i exposa que l’Ajuntament sempre hi donarà suport.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image