Aportar un valor afegit als seus clients, ser més competitius i millorar la promoció del petit comerç. Aquests són els tres grans objectius que persegueix la plataforma de fidelització “Més Tres“, impulsada per les principals patronals comercials de Mallorca de forma unitària.

Així s’ha posat de manifest durant la presentació formal de la targeta que s’ha duit a terme a Inca, un dels centres comercials en espai obert on més s’ha apostat per noves formes de dinamització comercial.

Aquest esperit d’unitat i de lluita en comú pel petit comerç s’ha escenificat en un acte en el qual han coincidit el president de PIMECO, Bernat Coll; el president d’AFEDECO, Pau Bellinfante; el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Josep Lluís Roses; el batle d’Inca, Rafel Torres; la directora general de Comerç del Govern, Lourdes Cardona; i la directora general de Comercio Interior de la Secretaría de Estado de Comercio, Carmen Cárdeno.

Més Tres” és una plataforma de fidelització que té com a finalitat augmentar la competitivitat del petit comerç i millorar el contacte i la relació amb els seus clients.

El projecte està integrat en el marc dins del Plan Integral de Apoyo a la Competitividad del Comercio Minorista del Ministerio de Economía. Aquest pla està desenvolupat a Mallorca per la Cambra de Comerç i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Inca i l’Associació de Comerciants de la ciutat.

La campanya representa la segona fase del projecte de dinamització “Inca Shopping Area” que es va posar en marxa el 2013.

Inclou feines en molts diferents fronts. Per una part, s’ha activat la targeta “Més Tres“, que s’expedeix gratuïtament pel comerciant als seus clients. Els seus titulars acumulen un mínim del 3 % de l’import de les compres fetes a qualsevol establiment adherit. Aquest import després es pot canviar a qualsevol comerç que tengui la targeta.

També s’ha desenvolupat una app mòbil que geolocalitza els establiments adherits en diferents idiomes, inclou les ofertes que els empresaris generen i permet consultar el saldo de punts del client. Així mateix, es pot trobar tota la informació en una pàgina web i es promocionen els comerços a través de Facebook.

A Inca s’ha realitzat un especial esforç per part de l’Ajuntament per promocionar la plataforma a través de diferents suports publicitaris. De fet, en aquests moments hi ha col·locades quasi 80 banderoles a la zona per a vianants.

El batle Rafel Torres ha elogiat aquesta iniciativa: “Té molt mèrit, ja que s’articula en uns moments de dificultat i amb la finalitat d’impulsar una nova imatge del petit comerç encara més propera als seus clients.” Torres ha augurat que la situació econòmica anirà millorant i que el petit comerç serà un dinamitzador fonamental.

Torres considera que iniciatives com “Més Tres” uneixen el petit comerç i l’estimulen per ser més modern i competitiu, i ha animat els promotors a fer arribar la targeta al màxim nombre d’establiments.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image