L’Ajuntament habilita uns horaris d’ús amplis de dilluns a dissabte i espera arribar als 500 inscrits abans d’acabar l’any

Les piscines municipals ubicades a Crist Rei han reobert avui les portes després de més de dos mesos de tancament per posar-les a punt. A partir d’ara serà l’Ajuntament qui gestioni aquest servei directament, després de deu anys amb una concessió privada.

El batle, Rafel Torres, i la regidora d’Esports, Catalina Coll, han fet una visita a les instal·lacions coincidint amb el seu primer dia de funcionament. Torres i Coll han explicat que les piscines arranquen amb 300 usuaris en total entre els abonaments de piscina i els inscrits a les diferents activitats dirigides.

Les previsions apunten que el nombre d’usuaris s’incrementarà els propers mesos de forma important. Així es preveu finalitzar l’any superant els 500.

Els nous horaris d’obertura seran de les 7 a les 22 hores de dilluns a divendres i els dissabtes de les 9 a les 21 hores.

Des de l’Ajuntament s’ha explicat que s’ha intentat aconseguir el màxim d’hores d’obertura amb els recursos disponibles per tal de fer atractiva la instal·lació i atreure el màxim de persones possible.

En les piscines es duran a terme fins a 5 tipus diferents d’activitats dirigides de fitnes amb horaris de dos a tres dies per setmana els migdies i horabaixes. A més, es durà a terme natació per a nadons, aiguagim i l’escola de natació, amb activitats per a totes les edats.

Pel que fa a les tarifes, s’aplicarà un sistema per tal que la persona usuària pagui només pels serveis que utilitzi. Així es canvia el plantejament que existia abans de fer una tarifa plana. També s’han afavorit els abonaments anuals abaratint molt el cost en aquesta categoria.

Amb un abonament anual un adult podrà usar les instal·lacions de fitnes i de les piscines per només 11 euros al mes. Després es pagarà cada activitat a part, però garantint una limitació de places per donar major qualitat al servei.

Com a exemple, per a una persona que usi les piscines i s’inscrigui a dues activitats dirigides diferents tendria un cost mensual de 30 euros. Les activitats dirigides tenen un preu unitari, però es poden pagar en dos terminis.

En totes les activitats i abonaments s’aplicaran descomptes per a famílies nombroses, jubilats, famílies en atur i persones amb discapacitat, entre d’altres col·lectius.

El batle, Rafel Torres, ha recalcat que “esperam incrementar ben aviat el nombre d’usuaris perquè oferirem un bon servei i molta gent està a l’expectativa de veure el funcionament real de les piscines”.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image