L’Ajuntament ja té organitzat el programa d’activitats i ha adjudicat la dotació del personal.
El batle Torres assumeix el compromís d’oferir un servei de qualitat a tots els usuaris.

Les piscines municipals de Crist Rei tornaran a la seva activitat habitual després de dos mesos i mig de feines de millora, i amb una gestió directa de l’Ajuntament. El batle Rafel Torres ha confirmat avui que les instal·lacions tornaran a funcionar a ple rendiment a partir de l’1 d’octubre. Torres així ho ha explicat durant la visita que ha realitzat a les instal·lacions amb la regidora d’Esports Catalina Coll, per mostrar l’avanç de les feines que s’han realitzat fins al moment.

Torres ha recordat que l’Ajuntament va assumir el repte d’elevar la qualitat del servei de les piscines gestionant-les directament, després de la finalització de l’anterior concessió privada. El batle ha assenyalat que a partir del proper dia 15 tothom que vulgui es podrà inscriure a l’IMAF, i a partir del dia 22, a les instal·lacions de les piscines. De fet, durant una setmana hi haurà portes obertes perquè els ciutadans puguin comprovar l’estat de les instal·lacions.

El batle Torres ha aclarit que aquest “serà un camí progressiu que començarem pas a pas i en el qual volem que el màxim de persones s’hi puguin apuntar. És per aquest motiu que hem posat unes tarifes assequibles. A partir d’ara volem mirar al futur amb optimisme i que les piscines siguin allò que sempre hem volgut; un espai per fer vida sana, on es gaudeixi i un punt de trobada. Hem fet moltíssima feina els darrers mesos, i esperam que això ho apreciïn els nous usuaris“.

En el transcurs de la visita s’ha explicat la tasca feta fins al moment per a la reobertura del servei i que s’ha centrat en diferents aspectes. Per una banda, s’ha duit a terme la millora de l’edifici en si amb el buitadge i neteja de les piscines, reparació de les bombes d’aigua i revisió del sistema de climatització. En aquests moments s’està enllestint la reparació de tots els exteriors de l’edifici, i només faltaran algunes millores als vestidors.

Per un altre costat, s’ha gestionat la contractació del personal amb l’adjudicació d’un concurs a una empresa per aportar les persones de neteja, administració, recepció, monitors aquàtics i socorristes.

A més, la regidora d’Esports ha recalcat l’aprovació d’unes tarifes noves que, per regla general, suposen una rebaixa dels preus que hi havia pel que fa a l’ús de les instal·lacions per nedar i practicar fitnes lliurement. Per només 11 euros mensuals es podrà treure un abonament si es paguen de cop els deu mesos.

També s’han previst tarifes especials per a parelles, famílies monoparentals, jubilats, famílies nombroses, famílies amb tots els membres en atur o discapacitats.

L’Ajuntament també donarà contingut a les piscines amb un programa complet d’activitats. D’una banda, es faran activitats dirigides a l’aigua i cursets per a infants que s’abonaran a part, i en què s’han congelat els preus. Aquestes començaran per octubre.

D’altra banda, hi haurà altres activitats a la piscina com gimnàstica de manteniment, zumba, gimnàstica de correcció corporal i gimnàstica suau, que inclourà relaxació, Pilates o ioga. En la majoria de casos el curs sencer fins al juny costa manco de 96 euros i es pot abonar en un parell de pagaments.

Oferta d’activitats físicoesportives i aquàtiques curs 2014/15

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image