Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Antoni Torrandell tindran al seu abast unes millors i més còmodes instal·lacions a partir d’aquest nou curs. Això ha estat possible gràcies a l’ampliació duita a terme per l’Ajuntament amb la disponibilitat de tota la planta baixa de l’antic Casal de Cultura, que alberga l’Escola.

El batle, Rafel Torres, i la regidora d’Educació i Cultura, Maria Payeras, han visitat avui les noves instal·lacions, que ja han entrat en funcionament.

Aquest espai fins ara estava ocupat per les oficines administratives de la Conselleria de Salut a la comarca mitjançant un conveni. El Govern ha traslladat aquests serveis al nou Centre de Salut de So na Monda i ha deixat el dit espai municipal disponible.

Amb les noves dependències s’ha habilitat una sala per a l’ensenyament de dansa, que complementa i permet descongestionar la sala magna del tercer pis, que també s’usa amb aquesta finalitat.

A la planta baixa també s’hi han ubicat els serveis administratius de l’Escola i així es disposa d’espai per crear dues noves aules de petit format al primer pis.

En aquestes dependències també s’hi troben tres aules noves per a l’ensenyament musical, a més d’una biblioteca i una aula d’estudi destinada als alumnes. Aquest fet permet que, per exemple, entre classe i classe puguin tenir un espai on estudiar o fer els deures.

La zona es complementa amb una aula de reunions i també amb una zona de serveis per als docents.

El batle, Rafel Torres, ha recordat que “amb aquests canvis pretenem continuar el camí encetat per donar una major qualitat a l’ensenyament musical a la nostra ciutat”. Torres ha indicat que l’Escola Municipal d’Inca és una de les més completes i reconegudes de la Part Forana.

L’Escola Antoni Torrandell compta amb una ampla oferta integrada per a música i dansa per a aquest curs. En el capítol de dansa s’imparteix clàssica i espanyola des de fa tres anys i enguany s’hi han incorporat dos nous nivells.

Pel que fa a la música, s’imparteixen estudis reglats i no reglats, en les especialitats de Cant, Orquestra, Música de cambra, Saxòfon, Trombó, Coral, Percussió, Violoncel, Guitarra, Flauta, Fagot, Piano, Baix, Trompeta, Violí i Oboè.

Enguany s’hi han matriculat un total de 168 alumnes per 160 del passat curs.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image