L’horari serà matinal entre les 7.30 i les 13.15 hores, i es podrà concertar mensualment o setmanalment

Per pimera vegada en la seva història l’escoleta municipal Toninaina oferirà un servei el mes d’agost a totes les famílies d’Inca que tenguin infants de 0 a 3 anys.

L’Ajuntament d’Inca i la direcció del centre han pres aquesta decissió amb la finalitat de millorar la cobertura que es dóna a les famílies inquers i, a la vegada, optimitzar els recursos humans i materials disponibles. Habitualment l’escoleta havia tancat tot el mes d’agost.

El servei tendrà una cobertura matinal des de les 7.30 fins a les 13.15 hores.

Al llarg del mes es desenvoluparan activitats diverses per als infants com ara tallers d’aigua, de creativitat o de joc simbòlic. Aquest mes no s’ofereix el servei de desdejuni ni de menjador.

La matrícula es podrà realitzar entre el 17 i el 28 de març a l’escoleta mateixa entre les 8 i les 13.30 hores. L’únic requisit és emplenar el full d’inscripció i ingressar 20 euros en concepte de reserva.

El servei s’ha dissenyat per poder ser combinat amb les vacances estivals dels pares. Per tant, es podrà usar tot el mes o per setmanes. Els preus seran de 46, 75 euros per setmana o 187 euros tot el mes.

Aquest nou servei forma part del pla de mesures destinat a promocionar el funcionament de l’escoleta Toninaina.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image