Fins a més de 30 comerços d’Inca prendran part demà, dia 10 de maig, en una nova edició del Mercadet de les Oportunitats i que es desenvoluparà per segona vegada a la plaça d’Espanya. A aquesta iniciativa se li ha tornat a sumar la denominada “La botiga al carrer”.

Entre les 10 i les 20 hores de dissabte de forma ininterrrompuda els comerciants muntaran les seves paradetes, on es podran trobar tot tipus de productes, des de roba i sabates a qualsevol complement.

Es tracta de productes de primera qualitat corresponents a temporades anteriors que, durant només una jornada, es posaran a la venda amb preus enormement rebaixats.

Aquesta és una iniciativa conjunta de l’Associació de Comerciants d’Inca i la Regidoria de Comerç en el marc del pla d’actuacions destinades a promocionar el teixit del petit comerç de la ciutat, considerat com un sector estratègic per al dinamisme econòmic d’Inca.

L’Associació de Comerciants s’ha encarregat de la gestió d’aquest esdeveniment i l’Ajuntament, de la seva promoció i de la logística necessària per al muntatge de les parades.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image