Una trentena d’operaris de neteja i manteniment de la brigada han començat avui les feines, que s’allargaran 15 dies

El pla “Inca, a punt” impulsat per l’Ajuntament d’Inca per millorar el manteniment diari de les barriades de la ciutat s’ha activat avui a la zona de Sant Francesc.

L’Ajuntament ha concentrat fins a una trentena d’operaris diferents que han començat les feines pel carrer del Barco. En concret en aquests moments s’estan duent a terme tasques de neteja d’embornals, neteges extres de carrers i voravies, neteges de contenidors de fems i reparació de voravies i paviment.

Les feines afectaran fins a 22 carrers diferents, a on els tècnics municipals han detectat problemes després d’una revisió de la zona i d’haver recollit queixes dels ciutadans. En total es preveu fer més de 60 actuacions durant els 15 dies que durarà la campanya en aquesta zona.

A les actuacions esmentades s’han incorporat la major part de les 12 persones que l’Ajuntament ha contractat de l’atur durant sis mesos gràcies a un conveni amb el SOIB en règim de col·laboració social.

La intenció de l’Ajuntament és arribar a complir amb totes les zones en les quals ha dividit la ciutat per tal de dur a terme aquestes actuacions intensives.

El batle, Rafel Torres, ha visitat avui la zona acompanyat pel regidor de Serveis, Felip Jerez, i ha indicat que “l’Ajuntament està fent un esforç important en la millora del dia a dia des de fa estona. Sabem que tenim molta tasca per endavant, però els ciutadans han de saber que hi estam al damunt”.

Des de l’Àrea de Serveis es demana disculpes per anticipat per les possibles molèsties que puguin generar les tasques principalment en matèria de trànsit i aparcament. Es recorda que les feines aniran en benefici col·lectiu de tots els residents de la zona.

En el cas que tenguin qualsevol dubte o suggeriment, es pot contactar amb l’Àrea de Serveis a través del telèfon gratuït 900 210 937.

També poden adreçar-se a l’Ajuntament a través de l’adreça electrònica serveis@incaciutat.com, o també a través dels comptes de Facebook i Twitter de l’Ajuntament.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image