L’Ajuntament va llançar, fa un any, una oferta per arrendar una plaça per només 45 euros mensuals

Les persones que facin el pagament semestral o anual tenen un descompte afegit del 5 i del 10 % respectivament

L’Ajuntament d’Inca va llançar ara fa un any una nova oferta per aconseguir arrendar els aparcaments de la quarta planta soterrada del Mercat Cobert, que són de propietat municipal.

Passat aquest temps s’ha aconseguit ocupar més del 65 % dels estacionaments disponibles. De les 64 places que hi havia en aquesta planta, en aquests moments només hi ha lliures 23 estacionaments.

Qualsevol persona pot llogar aquestes places per només 45 euros mensuals, després de la darrera rebaixa efectuada ara fa un any per donar majors facilitats econòmiques.

A més, si s’abona el lloguer per anticipat de forma semestral, es tendrà un descompte del 5 %, i si es paga per endavant tot l’any, el descompte serà del 10 %. Els lloguers es concedeixen per un termini d’un any prorrogable mentre l’Ajuntament ho consideri oportú.

El juliol de 2011 es varen treure a lloguer les places disponibles en aquesta planta, exceptuant les 8 places que havien estat adquirides en concessió per 50 anys en la primera oferta que va llançar l’Ajuntament. Dos anys després se’n modificaren les condicions.

Amb la primera oferta de lloguer es varen efectuar només 6 reserves, a les quals amb la segona oferta sel’s va rebaixar el preu per igualar-les amb les noves.

Des de l’Ajuntament es preveu que a mitjà termini la quarta planta quedi totalment ocupada. Les peticions de particulars es poden realitzar en qualsevol moment aportant només les dades personals i es tramiten en un termini aproximat d’una setmana.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image