L’Ajuntament d’Inca estableix la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2014 amb la finalitat d’atorgar beneficis a favor de persones físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, com a reconeixement exprés per la seva contribució a la salvaguarda de valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés i el civisme, o derivats d’una trajectòria exemplar que hagi incidit en aquests camps.

Amb aquest objectiu, el Ple de l’Ajuntament d’Inca ha aprovat la convocatòria dels Premis Dijous Bo 2014 en les categories de Comunicació, Acció Cívica i social, Economia, Esport, Arts, Ciencies i Cultura i Premi d’Honor Dijous Bo.

Únicament es lliurarà un premi de cadascuna de les seccions convocades. Aquests premis no es podran concedir a títol pòstum.

Podran ser beneficiàries dels Premis les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, de qualsevol nacionalitat, que reuneixin els requisits que en cada cas exigeixin les bases de la convocatòria dels Premis Dijous Bo. Les persones beneficiàries no podran ser càrrecs electes municipals.

Les propostes de candidatures hauran de presentar-se mitjançant instància acompanyada d’una memòria acreditativa o un curriculum vitae de la persona proposada.

El termini d’admissió de les propostes acabarà dia 30 de setembre de 2014. Les propostes s’han de presentar en el Registre General de l’Ajuntament d’Inca.

La Comissió Informativa de Cultura és l’encarregada de resoldre les propostes de candidatures presentades en el marc d’aquesta convocatòria. Un cop escoltat el suggeriment del Consell Municipal de Cultura, la Comissió Informativa de Cultura realitzarà les propostes de concessió dels Premis Dijous Bo especificats en el punt 1 de la convocatòria, les quals elevarà a la consideració del Ple de l’Ajuntament d’Inca.

Per a la seva concessió, els Premis Dijous Bo requeriran acord plenari de la corporació municipal, amb els vots favorables de la majoria simple.

La concessió dels Premis Dijous Bo tendrà lloc en el marc dels actes de la fira del Dijous Bo i els premiats es donaran a conèixer en un acte institucional.

Els Premis Dijous Bo no tenen dotació econòmica i consistiran en una peça artística acompanyada d’un diploma acreditatiu d’aquesta distinció.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image