Els petits comerciants d’Inca o empresaris autònoms tendran la possibilitat, per primera vegada, de rebre cursos de formació totalment gratuïts.

L’Ajuntament d’Inca, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, organitzarà un primer cicle de cursos per als mesos de febrer, març i abril sobre temàtiques d’interès per als comerciants i empresaris, amb la finalitat que els permetin ser competitius en els seus camps.

En aquests mesos es faran tres accions. La primera serà una introducció a les xarxes socials i a la seva importància en el màrqueting de petites empreses. La segona formarà en matèria de decoració i aparadorisme petits negocis. El tercer curs es dedicarà a la figura del personal shopper o assessor de moda per a clients.

Tots els cursos es realitzaran al Centre de Formació del Quarter General Luque.

Les accions formatives se celebraran en horari nocturn i en format breu per tal de facilitar-hi la participació. Hi haurà un límit de 15 places per a cada curs. En el cas que hi hagi molta demanda, la Regidoria es plantejarà repetir els cursos o bé fer un segon nivell d’alguns d’ells.

Segons ha explicat la regidora Rosa Tarragó, “aquests cursos neixen de la pròpia demanda dels comerciants, que havien sol·licitat dur a terme accions formatives. Ara amb els recursos municipals intentam donar una sortida a les seves inquietuds i el nostre suport. Allò que pretenem és que els nostres comerciants siguin més competitius cada dia”.

Fins al moment els autònoms d’Inca no tenen possibilitat d’accedir a formació gratuïta per millorar en la seva feina, tant si tenen els treballadors per a tercers o les persones en atur.

Per a qualsevol informació o inscripcions us podeu adreçar al Museu del Calçat o bé remetre un correu electrònic a rmtarrago@incaciutat.com.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image