Ordre del dia:

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors.

2. Dació de compte dels decrets de la Batlia.

3. Dictamen de la Comissió Informativa d’Hisenda per aprovar inicialment la modificació de crèdit núm. 14/2014 i la modificació de les bases d’execució del pressupost.

4. Proposta de la Batlia per a la resolució del recurs de reposició interposat pel grup municipal del PSIB-PSOE a la modificació de crèdit núm. 8/2014.

5. Proposta de la Batlia per a la resolució de les al·legacions presentades pel grup municipal del PSIB-PSOE a la modificació de crèdit núm. 11/2014.

6. Proposta de la Batlia per aprovar les bases de la convocatòria de subvencions per a les activitats de temps lliure 2014.

7. Moció del grup municipal de MÉS per Inca sobre la construcció d’un nou centre educatiu de primària a Inca.

8. Moció del grup municipal del PSIB-PSOE relativa a la normativa reguladora de les beques per als estudiants universitaris.

9. Moció del grup municipal del PSIB-PSOE de modificació del pressupost per augmentar les partides de Serveis Socials i Formació i Ocupació.

10. Moció del grup municipal del PSIB-PSOE per a la retirada del projecte de gestió i control de la incapacitat temporal i la nova Llei de mútues.

11. Mocions urgents.

12. Precs i preguntes.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image