El Ple ordinari aprova el Manifest amb motiu del Dia Internacional de la Dona per majoria de tots els grups polítics, excepte el de VOX. El Manifest demana la igualtat i la necessitat de posar eines i feina per aconseguir-la. De la mateixa manera s’aproven una declaració institucional de suport «Tots contra el càncer» i una Declaració institucional de suport a tots els afectats pel terratrèmol esdevingut a Turquia i Síria.

Durant el Ple s’aproven les bases reguladores i la convocatòria de subvencions per a entitats de tercera edat, entitats socials, entitats i associacions de joventut, oci i temps lliure per a l’any 2023. Igualment es decideix seguir endavant amb les bases reguladores i la convocatòria de subvencions per a la conservació, restauració i rehabilitació de façanes per a l’any 2023.

El Ple decideix aprovar definitivament la modificació de l’Ordenança reguladora dels preus públics per a la prestació de serveis i la realització d’activitats de l’escola d’educació infantil municipal.

Es decideix que Inca s’integri a la xarxa global de Ciutats Amigues de les Persones Grans. Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), destinada a crear entorns i serveis que facilitin l’envelliment actiu i saludable. A Espanya,  l’Imserso és l’organisme que impulsa i promociona aquest projecte.

Compartir

Newsletter Image