Avui dijous quatre locals d’Inca acolliran les actuacions de Carmen Boza, Jaume Mas, Lidia Guevara i Luis Cadenas

Carmen Boza, Jaume Mas, Lidia Guevara i Luis Cadenas són els artistes que conformen el cartell la segona edició que es fa a Inca dels microconcerts ‘Toca la Música’, que tindrà lloc avui dijous a partir de les 21 hores.

Després de l’èxit assolit en l’anterior edició torna a aterrar a Inca un nou concepte de circuit urbà musical en un espai íntim. Arriben els microconcerts ‘Toca la Música’. Un projecte de Coca-Cola, patrocinat per l’Ajuntament d’Inca, que t’apropa la música a través de 4 sales, 4 concerts, 4 artistes i 4 sessions de cada artista a cada sala.

Avui s’ha presentat la iniciativa amb la presència del batle d’Inca Rafel Torres, el regidor de Joventut David Devis, el director de Comunicació de Coca-Cola Balears Ricardo Muntaner, el director musical de l’esdeveniment Jaume Anglada i els artistes Jaume Mas i Luis Cadenas.

Per acollir aquest original circuit han estat elegits 4 dels locals amb més ambient nocturn d’Inca ubicats al cor de la ciutat. A cada sala, amb un aforament limitat d’entre 40 i 100 persones, hi haurà 4 concerts consecutius de 20 minuts de durada cadascun, molt íntims, com si els artistes toquessin al saló de casa.

‘Toca la Música’ ha escollit 4 artistes de diferent caire, estil musical i veu: Carmen Boza a la sala SART, Luis Cadenas a Sa Lluna, Lidia Guevara a Royal i Jaume Mas a Nits. Cadascun d’ells oferirà 4 passis a cada local.

Declaracions

Jaume Anglada: “Tothom demana més concerts, més música i més artistes. Aquesta iniciativa és fantàstica per fomentar la cultura músical i sobretot pel seu format. Gairebé pots tocar la música i els artistes.”

Jaume Mas: “La música en viu és el millor del món per a un músic. Estic encantat de participar en aquesta iniciativa perquè suposa acostar la música a tothom.”

Luis Cadenas: “Estic molt il·lusionat per participar en els microconcerts i sobretot per estrenar-me a Inca. He assistit a totes les edicions de Palma. Serà una gran nit.”

Ricardo Muntaner: “Per a Coca-Cola és un plaer i una aposta donar suport a iniciatives com aquestes, que van destinades a posar a l’abast de tothom la música.”

Rafel Torres: “Aquests microconcerts són una manera original de promocionar la cultura, la música i sobretot l’oci nocturn i el comerç d’Inca. Després de l’èxit de la primera edició havíem de repetir.”

Compartir

Newsletter Image