Les places són limitades i s’hauran de reservar anticipadament

L’Ajuntament d’Inca celebrarà una jornada de portes obertes al Teatre Principal d’Inca el proper dissabte dia 8 de març, abans que comencin les obres de reforma de l’edifici.

Al llarg del matí es realitzaran visites guiades a l’immoble amb l’objectiu de donar a conèixer un espai que fa molts anys que roman tancat, però que està a la memòria col·lectiva de molts inquers.

En aquestes visites es podrà veure la sala principal de butaques i la primera platea. La resta de l’edifici no es podrà visitar, seguint les recomanacions de seguretat dels tècnics de l’Àrea d’Urbanisme.

Aquest recorregut es durà a terme de la mà d’un tècnic d’Urbanisme i una arqueòloga. Ambdós oferiran explicacions de les obres de reforma que s’executaran a partir d’ara.

També es farà una explicació resumida de la història del Teatre i de la seva importància per a la ciutat. De la mateixa manera s’explicaran les tasques de protecció i catalogació dels béns mobles de valor que s’han trobat dins del Teatre.

Les visites començaran a les 10 del matí i es realitzaran en torns de mitja hora, finalitzaran a les 13 hores. Per poder-les realitzar serà necessari obligatòriament fer inscripció prèvia a l’Àrea de Cultura bé via correu electònic a cultura@incaciutat.com o telefònicament al 871914500.

De les 90 places ofertes inicialment en aquests moments ja se n’han reservat 31.

Les obres de reforma del Teatre Principal s’adjudicaran dins del mes de març. A hores d’ara s’estan avaluant les propostes tècniques presentades per les empreses i només restarà valorar l’oferta econòmica.

Compartir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Newsletter Image