L’època de carnestoltes a Inca arriba, i les disfresses prendran els carrers de la ciutat. Des de l’Ajuntament d’Inca s’ha preparat sa Rua, sa Rueta i l’enterrament de la sardina. El batle Virgilio Moreno, el regidor de Participació Ciutadana Andreu Caballero i l’equip d’organització de l’esdeveniment han presentat els diferents actes.

“El més important d’aquestes celebracions és la gent; les comparses, els centres educatius, les AMIPAs i els diverses entitats col·laboradores , tots fan poble”, ha comentat Moreno.

El pròxim 16 de febrer, dijous llarder, els més petits de la ciutat seran els protagonistes de sa Rueta, un acte en el qual prenen part tots els centres educatius d’Inca i que comptarà amb la participació de més de 2.300 nins, nines, pares, mares i docents.

El dissabte 18 de març se celebrarà la sa Rua. La festa començarà a les 18 h a l’avinguda Gran Via de Colom i realitzarà un recorregut pels carrers del centre fins a la plaça de Mallorca. Enguany hi ha confirmades 20 comparses i 10 carrosses. A les 19.30 h es donaran a conèixer els guanyadors dels concursos de disfresses i posteriorment hi haurà la festa del carnestoltes.

Ja el dimarts 21 de febrer es durà a terme l’enterrament de la sardina, amb la tradicional desfilada amb la banda del GEAI fins a la plaça del Bestiar, la ballada de Cofre Antic i la torrada de sardines solidària a benefici de l’associació Únic, que comptarà amb la participació de l’associació de veïns de So na Monda.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image