Després de 6 mesos de feina, els 24 integrants de la quarta promoció de l’Escola de Joves Emprenedors d’Inca han celebrat l’EYE- Expo Young Entrepreneur. Aquest esdeveniment és com la graduació, on es presenten tots els resultats de l’etapa de formació.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de e Promoció Econòmica, Maritxe Fernández,i els membres del jurat: Pere Jimenez (IDI), Ricardo Moreno (SECOT) i Cati Barceló (Cambra de Comerç de Mallorca) i la directora de l’escola, Nieves Villena,  han donat la benvinguda als joves a les seves famílies.

“El nostre objectiu és conscienciar als joves sobre la importància de convertir-se en una persona emprenedora, amb actitud, motivació i creativitat. D’aquesta manera, intentam recolzar a tots els joves d’Inca perquè confiïn en si mateixos i descobreixin els seus talents, tot això mentre treballen en equip, superen desafiaments i es diverteixen», assenyala la regidora d’Innovació i Empresa, María José Fernández.

EYE- Expo Young Entrepreneur, és un esdeveniment d’accés lliure i gratuït, on els joves alumnes han mostrat al jurat les 4 idees en les quals van estar treballant per a donar solucions a problemàtiques socials dins del marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible per a millorar la vida de la joventut a Inca. A més, rebran els seus diplomes que els acredita com a persones emprenedores. Les idees presentades estan creades per joves per a joves i les temàtiques que abordaran seran la salut mental dels adolescents, el desenvolupament personal i professional, la cura del medi ambient i el reciclatge i l’activitat física dels joves d’Inca.

«Amb aquesta iniciativa volem impulsar l’esperit emprenedor que tant ha caracteritzat sempre als inquers i les inqueres i fomentar les inquietuds per aquesta àrea de coneixement», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Cal recordar que el grup de joves han superat amb èxit 6 mesos de formació i millorar les seves competències emprenedores, la seva educació financera, la seva creativitat i desenvolupar tot el seu potencial enfrontant reptes i desafiaments d’acte-superació, mentre es divertien.

L’EJE INCA és una iniciativa, pionera en l’àmbit nacional, impulsada per l’Ajuntament d’Inca concebuda per a impulsar el desenvolupament personal i professional dels joves d’entre 14 i 20 anys, a través de la metodologia “aprendre fent” i la ludificació. Aquest esdeveniment, a més compta la col·laboració d’ACIRI, Teatre Principal d’Inca, l’àrea d’Antoni Peña Mir i Grupo ASPRO Baleares.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image