Amb l’objectiu de posar damunt la taula posar en valor la ciutat interior com a espai vital, tractant de recuperar aquelles construccions i barris histĆ²rics, s’ha presentat Urbana 1r Meeting dā€™Urbanisme i Arquitectura de la Ciutat dā€™Inca, que es durĆ  terme els prĆ²xims 26 i 27 de novembre al centre de conferĆØncies de la FĆ brica Ramis. ā€œVeiem aquestes dues jornades com una oportunitat perquĆØ els experts reflexionin sobre l’entorn urbĆ  i que algunes idees puguin servir-nos per dissenyar l’Inca del futurā€, ha dit Virgilio Moreno.

Urbana

Aquest esdeveniment vol ser un punt de trobada per reflexionar, debatre i confrontar idees de futur sobre la dimensiĆ³ que la ciutat, lā€™Ć mbit urbĆ  on passam la major part de la nostra vida, ha adquirit al llarg dels darrers segles. Durant les dues jornades es podrĆ  assistir a debats i taules rodones a les quals els professionals debatran sobre el model de ciutat amb el respecte al medi ambient i a les persones. L’arquitecte Carme PinĆ³s, qui ha participat en la presentaciĆ³, descobrirĆ  les ā€œRealitats ocultesā€ del barri antic d’Inca. A mĆ©s, com a fet destacat, la inauguraciĆ³ comptarĆ  amb una intervenciĆ³ artĆ­stica de la reconeguda Lin Utzon.

Des de l’Ajuntament s’espera que aquest esdeveniment sigui un punt de trobada per a un intercanvi d’idees constant sobre l’urbanisme. ā€œPer a nosaltres Ć©s important obrir el debat als professionals per trobar respostes als reptes de futur del desenvolupament de la nostra ciutatā€, ha comentat Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image