Amb l’objectiu de posar damunt la taula posar en valor la ciutat interior com a espai vital, tractant de recuperar aquelles construccions i barris històrics, s’ha presentat Urbana 1r Meeting d’Urbanisme i Arquitectura de la Ciutat d’Inca, que es durà terme els pròxims 26 i 27 de novembre al centre de conferències de la Fàbrica Ramis. “Veiem aquestes dues jornades com una oportunitat perquè els experts reflexionin sobre l’entorn urbà i que algunes idees puguin servir-nos per dissenyar l’Inca del futur”, ha dit Virgilio Moreno.

Urbana

Aquest esdeveniment vol ser un punt de trobada per reflexionar, debatre i confrontar idees de futur sobre la dimensió que la ciutat, l’àmbit urbà on passam la major part de la nostra vida, ha adquirit al llarg dels darrers segles. Durant les dues jornades es podrà assistir a debats i taules rodones a les quals els professionals debatran sobre el model de ciutat amb el respecte al medi ambient i a les persones. L’arquitecte Carme Pinós, qui ha participat en la presentació, descobrirà les “Realitats ocultes” del barri antic d’Inca. A més, com a fet destacat, la inauguració comptarà amb una intervenció artística de la reconeguda Lin Utzon.

Des de l’Ajuntament s’espera que aquest esdeveniment sigui un punt de trobada per a un intercanvi d’idees constant sobre l’urbanisme. “Per a nosaltres és important obrir el debat als professionals per trobar respostes als reptes de futur del desenvolupament de la nostra ciutat”, ha comentat Moreno.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image