El Ple de l’Ajuntament d’Inca va aprovar solĀ·licitar al Govern de les Illes Balears que la ciutat d’Inca, malgrat no ser un municipi prĆ²piament turĆ­stic, pugui participar dels projectes que es generin amb l’impost de turisme sostenible. ā€œCreiem tots que Ć©s important per a la nostra ciutat poder posar en marxa plans mediambientals, turĆ­stics o tecnolĆ²gics que serveixin per dinamitzar l’economia local o bĆ© per millorar situacions concretes del municipiā€, ha declarat el batle, Virgilio Moreno. Arran de l’esmena introduĆÆda per Independents i el Partit Popular a la MociĆ³ presentada pel grup socialista, els diferents partits amb representaciĆ³ municipal valoraren positivament que Inca poguĆ©s tenir beneficis de la implantaciĆ³ del tribut turĆ­stic.

ā€œLa nostra ciutat, a pesar de no tenir planta hotelera, Ć©s susceptible de millorar una oferta per captar mĆ©s visitants, i un finanƧament extra ens ajudaria a potenciar polĆ­tiques per atreure diferents nĆ­nxols del mercat turĆ­stic actualā€, ha afirmat el regidor de Turisme, Jaume Tortella. En aquest sentit, des de l’ƀrea de Turisme s’ha valorat l’entesa amb els altres grups per cercar fĆ³rmules per potenciar Inca com a referĆØncia dins l’illa.

Per altra banda, el conjunt de la proposiciĆ³ relativa a la solĀ·licitud d’implantaciĆ³ de l’impost sostenible va sortir endavant amb els vots favorables del grup socialista, MƉS i Independents d’Inca, mentre que el PI s’hi va abstenir i el Partit Popular va emetre un vot negatiu.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image