Durant els prĆ²xims dos mesos, l’Ajuntament d’Inca farĆ  una inversiĆ³ de 99.000 euros en tres projectes de millora de camins rurals del municipi. Aquesta acciĆ³ va emmarcada dins el pla de millora d’aquestes vies que donen servei no nomĆ©s a habitatges, sinĆ³ tambĆ© al sector agrĆ­cola i ramader. El batle d’Inca Virgilio Moreno, acompanyat pel regidor de Model de Ciutat Andreu Caballero, han visitat la primera actuaciĆ³ al camĆ­ del Rasquell, al principi de la seva confluĆØncia amb la carretera de LlubĆ­. Ā«GrĆ cies al recent treball dā€™identificaciĆ³ de camins pĆŗblics i privats de la nostra ciutat, anam fent una feina continuada d’aquestes vies que donen servei a un bon nombre de veĆÆns i veĆÆnesĀ», ha explicat Moreno.


Al llarg de les prĆ²ximes setmanes es durĆ  a terme l’asfaltatge d’un total de 10.076 metres quadrats. El projecte, a mĆ©s del mencionat tram del camĆ­ del Rasquell, contempla l’actuaciĆ³ al camĆ­ de LlubĆ­ a Sencelles i al camĆ­ de Can Mairata. Les tres vies tenen en comĆŗ que feia molt temps que no havien tengut cap intervenciĆ³, i algun tram Ć©s la primera vegada que rep una millora.

PrĆØviament a la feina d’asfaltatge es procedirĆ  a realitzar una regulaciĆ³ del ferm per tal d’anivellar el camĆ­ i eliminar tots els clots que s’hi puguin trobar. En el cas de la zona a la qual Ć©s la primera vegada que s’intervĆ©, la primera acciĆ³ consistirĆ  a adequar la base de la via amb una capa d’Ć rid compactat. TambĆ© es realitzarĆ  una intervenciĆ³ als marges i dels laterals dels camins per eliminar la vegetaciĆ³ de manera manual i sense cap herbicida. Igualment es durĆ  a terme una tasca de poda de tot l’arbrat de la zona. Una vegada duita a terme tota l’adequaciĆ³, s’efectuarĆ  l’asfaltatge i l’anivellament que afecti les tapes dels embornals, pous i arquetes. Ā«A principis del mes de setembre estarĆ  assentada tota la tasca i ens posarem a dissenyar l’adequaciĆ³ de noves vies rurals del nostre municipi, ja que cal recordar que els darrers anys s’ha intensificat una activitat com Ć©s el cicloturismeĀ», ha afirmat Caballero.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image