La Policia Local dā€™Inca treballa en la implementaciĆ³ dā€™un conjunt de mesures per facilitar les sortides al carrer de tots els ciutadans. AixĆ­ doncs, sā€™han habilitat vuit rutes que es poden fer servir per passejar o fer esport, ara que ja estĆ  permĆØs. ā€œLa finalitat dā€™aquesta actuaciĆ³ Ć©s evitar aglomeracions en les principals vies de la ciutat i afavorir la prĆ ctica dā€™exercici dā€™acord amb les normes de seguretat establertesā€, expliquen els agents de seguretat.

Aquestes vuit rutes es desenvolupen per diferents carrers, avingudes i camins rurals dels afores de la ciutat amb lā€™objectiu de distribuir els ciutadans i habilitar espais adequats per a cada activitat. A mĆ©s a mĆ©s, cada ruta estĆ  recomanada per a un colĀ·lectiu especĆ­fic de poblaciĆ³. AixĆ­, per exemple, sā€™aconsella que la gent major camini per les avingudes i els esportistes utilitzin el camĆ­ Vell de Biniamar.

En aquest sentit, cal indicar que no Ć©s obligatori lā€™Ćŗs dā€™aquestes rutes, proposades per la Policia Local dā€™Inca. Tot i aixĆ², Ć©s recomanable utilitzar-les per contribuir entre tots i totes a facilitar la mobilitat i evitar aixĆ­ la massificaciĆ³ dā€™alguns carrers.

Dā€™altra banda, sā€™ha tancat tambĆ© un carril de la ronda de Migjorn a la circulaciĆ³ de vehicles per tal de donar mĆ©s espai als vianants. Aquesta darrera mesura es troba en fase dā€™experimentaciĆ³. Sā€™estĆ  estudiant tambĆ© la possibilitat de desenvolupar accions similars al centre de la ciutat amb la finalitat dā€™habilitar mĆ©s zones per passejar i practicar esports.

Finalment, no hem dā€™oblidar que lā€™Ćŗs dā€™aquestes vies sā€™ha de dur a terme sempre tenint en compte les franges horĆ ries establertes i respectant les normes de seguretat marcades per lā€™estat dā€™alarma.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image