La Policia Local d’Inca treballa en la implementació d’un conjunt de mesures per facilitar les sortides al carrer de tots els ciutadans. Així doncs, s’han habilitat vuit rutes que es poden fer servir per passejar o fer esport, ara que ja està permès. “La finalitat d’aquesta actuació és evitar aglomeracions en les principals vies de la ciutat i afavorir la pràctica d’exercici d’acord amb les normes de seguretat establertes”, expliquen els agents de seguretat.

Aquestes vuit rutes es desenvolupen per diferents carrers, avingudes i camins rurals dels afores de la ciutat amb l’objectiu de distribuir els ciutadans i habilitar espais adequats per a cada activitat. A més a més, cada ruta està recomanada per a un col·lectiu específic de població. Així, per exemple, s’aconsella que la gent major camini per les avingudes i els esportistes utilitzin el camí Vell de Biniamar.

En aquest sentit, cal indicar que no és obligatori l’ús d’aquestes rutes, proposades per la Policia Local d’Inca. Tot i això, és recomanable utilitzar-les per contribuir entre tots i totes a facilitar la mobilitat i evitar així la massificació d’alguns carrers.

D’altra banda, s’ha tancat també un carril de la ronda de Migjorn a la circulació de vehicles per tal de donar més espai als vianants. Aquesta darrera mesura es troba en fase d’experimentació. S’està estudiant també la possibilitat de desenvolupar accions similars al centre de la ciutat amb la finalitat d’habilitar més zones per passejar i practicar esports.

Finalment, no hem d’oblidar que l’ús d’aquestes vies s’ha de dur a terme sempre tenint en compte les franges horàries establertes i respectant les normes de seguretat marcades per l’estat d’alarma.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image