L’Ajuntament d’Inca farà efectives les subvencions per a entitats socials sense finalitat de lucre per un import total de 30.706,37 euros. Concretament, rebran aquesta ajuda un total d’11 associacions que desenvolupen la seva activitat a la capital del Raiguer i contribueixen a dinamitzar la ciutat.

«Les associacions i entitats desenvolupen un paper imprescindible dins la nostra ciutat i ofereixen serveis i activitats molt útils per a la ciutadania. La finalitat, per tant, d’aquestes ajudes és potenciar el teixit associatiu no lucratiu d’Inca i dinamitzar el municipi», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Així doncs, aquestes subvencions estan destinades a aquelles associacions socials sense ànim de lucre que desenvolupen activitats o projectes de caràcter social per a la població. Entre altres aspectes, per a la concessió de les ajudes s’ha valorat l’oportunitat i la viabilitat del projecte; així com l’impacte comunitari de l’activitat i la promoció de la participació dels infants i els joves en el teixit associatiu d’Inca, d’acord amb els requisits establerts en les bases de la convocatòria.

En aquest sentit, Andreu Caballero, regidor de participació destaca que «el que es pretén amb aquest projecte és contribuir que les associacions puguin desenvolupar projectes a la nostra ciutat i ajudar-les perquè puguin oferir els seus serveis a la comarca del Raiguer. D’altra banda, volem potenciar també la col·laboració o integració d’altres associacions i col·lectius, amb la finalitat de fomentar el treball en xarxa i crear sinergies».

Entre les 11 entitats beneficiàries es troben Sonrisa Médica, Mater Misericordiae, Aspanob, Fundació Deixalles i l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple, entre altres. Està previst que en poques setmanes pugui sortir la convocatòria per al 2021 amb una dotació de 40.000 euros.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image