L’Ajuntament d’Inca i Coordinadora Balear de Persones amb discapacitat han signat un acord de col·laboració per a la posada en marxa a la ciutat del programa Trànsit. Virgilio Moreno, batle d’Inca; Alice Weber, regidora d’Educació i Formació; i Aurora Bonnín, representant de Coordinadora, han presentat l’acord que tendrà vigència per un any. L’objectiu és facilitar la realització d’accions vinculades a projectes personals de les persones del municipi, respecte als seus processos formatius i laborals. «Aquesta és una passa més dins les polítiques d’inserció laboral que es van realitzant des de l’equip de govern per facilitar la integració en el món laboral de col·lectius més sensibles», ha comentat Weber.

Mitjançant l’acord, des de Coordinadora s’establirà una oficina de manera permanent a la capital del Raiguer. Aquest nou servei atendrà tres dies cada setmana els demandants del programa Trànsit. També es realitzarà una feina de suport a l’adaptació a nous llocs de feina, així com un seguiment durant tot el procés.

Per altra banda, els tècnics de l’Àrea d’Educació i Formació treballaran conjuntament amb els tècnics de Coordinadora per establir una línia de feina personalitzada amb cada un dels usuaris que s’atenguin en comú. «Aquest fet suposa que els que participaran en el programa tendran un seguiment integral, a la vegada que els nostres tècnics podran millorar els seus coneixements sobre el tractament i les necessitats de persones discapacitades a llocs de treball concrets», ha afirmat Weber.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image