El batle d’Inca Virgilio Moreno, acompanyat del regidor de Comerç Miguel Ángel Cortés, s’ha reunit avui amb representants de l’Associació de Comerç de la Federació Pimem, PIMEM-Comerç. La finalitat de la trobada era conèixer de primera mà la nova associació i el seu projecte, amb la finalitat de trobar i impulsar sinergies.

Així doncs, durant la reunió s’han exposat les diferents actuacions que l’Associació de Comerciants PIMEM-Comerç està desenvolupant, així com les múltiples iniciatives que el consistori de la capital del Raiguer té en marxa per impulsar i promoure el comerç, entre elles els bons “Reiniciam Inca”, i altres que de manera indirecta també poden beneficiar el sector. L’objectiu, per tant, era analitzar i definir possibles vies de col·laboració per treballar conjuntament.

En aquest sentit, el batle Moreno destaca que «el comerç, especialment el de proximitat, és de vital importància per a la nostra economia i dinamització de la ciutat. Per això, com hem fet des del primer moment, durem a terme tot el que estigui al nostre abast per contribuir a la seva promoció i estímul».

Per la seva banda, el president de PIMEM-Comerç Miquel A. Mateu ha assenyalat que «estam molt contents de la benvinguda rebuda per part de l’Ajuntament d’Inca i molts satisfets per totes les iniciatives que estan posant en marxa. Els bons de descompte han arribat en un moment crucial i han servit per reactivar i reforçar el comerç d’Inca».

A la reunió han assistit Miquel A. Mateu, president de l’Associació; Iván Moyà, vicepresident; i els vocals Jero Seguí i Joan Coll. La nova associació PIMEM-Comerç suma 107 establiments de venda, i ha nascut amb l’objectiu de convertir-se en un referent del sector comercial de Mallorca.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image