L’Ajuntament d’Inca arranca el mes de maig amb la contractació de nou persones, les quals s’incorporen temporalment a la plantilla municipal gràcies al programa SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024. Aquest està destinat a persones joves desocupades majors de 18 anys i menors de 30, inscrites com a demandants d’ocupació en el SOIB i que disposen d’una titulació universitària o de formació professional de grau superior, o d’un certificat de professionalitat de nivell 3 finalitzat dins els tres anys anteriors a l’inici del contracte, que compleixin els requisits per poder ser contractades mitjançant el contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional.

«Estam molt contents de poder tornar a desenvolupar aquest programa i contribuir a fomentar la inserció laboral dels joves que disposen de formació. Amb un contracte d’un any, els oferim la possibilitat de començar a aplicar els coneixements en els quals s’han format, conèixer l’Administració pública i ampliar currículum, alhora que donen un servei a la ciutadania», assenyala la regidora de Formació i Ocupació Francisca Barceló.

Els perfils contractats són: 1 Grau en Periodisme, 3 Grau en Geografia, 1 Grau en Història de l’Art, 2 CFGS en Administració i Finances, 1 CFGS en Màrqueting i Publicitat, i 1 CFGS en Assessoria d’Imatge i Organització d’Esdeveniments. Les persones participants seran contractades durant dotze mesos i desenvoluparan les seves funcions a diferents departaments del consistori, d’acord amb la seva formació.

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i ha suposat una inversió de 331.564,16 €, dels quals 282.024,55 han estat finaçats pel SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image