L’Ajuntament d’Inca treballa decididament per preparar l’inici de curs i la reactivació de les activitats esportives. Per aquest motiu, durant les darreres setmanes s’han realitzat important actuacions en el Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, les quals s’emmarquen en l’aposta del consistori de la capital del Raiguer per modernitzar i millorar les instal·lacions esportives públiques.

Així doncs, s’ha creat una nova pista poliesportiva a l’antiga pista d’hoquei, preparada per a la pràctica de múltiples esports. D’altra banda, s’han instal·lat dos jocs de cistelles de bàsquet, un joc complet d’equipament de voleibol, una cadira de jutge, un joc de porteries d’hoquei i un joc de porteries de futbol sala.

«Seguim treballant per ampliar i renovar els espais públics del municipi, a la vegada que intentam donar resposta a les peticions dels usuaris. L’adequació d’aquestes zones permet l’ampliació de les instal·lacions, i contribuirà a descongestionar les pistes centrals», assenyala el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Inca Antoni Peña.

A més, s’ha instal·lat gespa artificial en les corbes de la pista d’atletisme per crear nous espais d’escalfament i entrenament, habilitats per a la pràctica d’exercici i l’atletisme. En concret, a part dels espais adequats per a l’escalfament, s’ha construït una pista polivalent a la zona compresa entre el camp de futbol i la pista d’atletisme.

Durant les pròximes setmanes, està prevista la instal·lació de més equipament per a la pràctica de diferents disciplines atlètiques. També es realitzaran millores en el sistema de canalització i evacuació d’aigua.

Pel que fa a la pista atletisme, s’ha adequat la instal·lació i s’ha allisat la superfície per tal que es pugui utilitzar amb unes condicions òptimes de seguretat i comoditat, d’acord amb el que es va acordar amb els clubs inquers. A més a més, s’han repintat els carrils i les línies indicatives.

«Després de parlar amb tots els grups locals d’atletisme de la ciutat, hem acordat de manera consensuada adoptar aquesta solució temporal, amb la finalitat de no interferir en l’inici de la temporada i que els esportistes puguin començar a entrenar amb normalitat», explica el batle d’Inca Virgilio Moreno.

En aquest sentit, Moreno destaca també que «ara hem de continuar fent feina tots plegats en la rehabilitació d’aquest espai i en la implantació d’una nova solució òptima que ens permeti seguir avançant en la modernització i millora de les instal·lacions esportives municipals. Vull agrair la implicació i col·laboració dels clubs de la ciutat i les persones usuàries».

D’aquesta manera, ara l’objectiu de l’Ajuntament d’Inca i els clubs  és l’equipament d’una nova pista d’atletisme, molt més moderna i de qualitat per tal que s’adapti a les necessitats i els usos de tots els usuaris. La intenció és que la nova pista d’atletisme, una de les instal·lacions esportives més importants de la ciutat, pugui ser una realitat durant 2023.

 

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image