PIMECO i l’Ajuntament d’Inca acosten a la capital del Raiguer la iniciativa «Viu mallorquinament» per promocionar les compres a les petites botigues de la ciutat. Així doncs, l’objectiu d’aquesta campanya és dinamitzar i fomentar les compres en els comerços de proximitat obsequiant els consumidors que hi consumeixen amb una entrada per a un espectacle cultural, protagonitzar per Toni Gomila, en el Teatre Principal d’Inca.

D’aquesta manera, a partir d’avui els inquers i les inqueres que comprin als petits establiments d’Inca adherits a la campanya obtendran un val bescanviable per una entrada per gaudir de l’obra Viu mallorquinament, dia 22 d’octubre en el Teatre Principal d’Inca.

«Estam molt contents de poder acollir aquesta campanya de promoció del petit comerç a la nostra ciutat i, alhora, agermanar el comerç de proximitat amb la cultura amb entrades gratuïtes per gaudir d’un monòleg amb un dels artistes més coneguts de l’illa», assenyala el regidor de Comerç i Promoció de la Ciuta, Miguel Ángel Cortés.

Els bons es podran bescanviar a les taquilles del teatre del 10 al 19 d’octubre, fins que s’acabin les existències. L’horari per canviar els vals és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.00 hores.

Viu mallorquinament és un monòleg, protagonitzat per l’actor i dramaturg Toni Gomila, en el qual es posen a l’alça els valors de comprar al petit comerç. La campanya, impulsada per PIMECO, està patrocinada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional a través de Cambra de Comerç.

Compartir

ACTUALITAT

Agenda

Altres

Newsletter Image